Produktmeny

Meny

Profilmeny

Veibeskrivelse til Solli DPS

Slik kommer du deg enklest hit til oss.

Med buss/bybane:
Ta buss fra Os til Osvegen ved Elveneset. Gå videre på fortauet i retning Nesttun ca. 100 meter frem til lysregulert overgangsfelt og kryss Osvegen. Fortsett 20 meter på andre siden av veien og ta første vei opp til venstre hvor det er skiltet med Solli Distriktspsykiatriske Senter. Når du er kommet opp bakken ser du bygget som kurset skal holdes som første bygg på venstre side.

Gå av bybanen på stoppestedet Skjoldskiftet. Gå ned på Apeltunvegen (øst for bybanestoppet) og følg denne mot Esso-stasjonen. Kryss Apeltunvegen like før baksiden av Esso-stasjonen, fortsett til venstre til du har passert SATS treningssenter og ta til høyre opp veien mellom SATS og Kiwi butikken. I bakketoppen tar du til høyre inn på stien / den smale grusveien (mot sør) bak Sats. Følg denne til topps til P-plassen og hold skrått til venstre. Du ser nå rett mot bygget hvor kurset holdes.

Buss og bybane ruter finnes her: https://www.skyss.no/ 

Med bil:
Kjør til Skjoldskiftet sør for Nesttun. Det ligger en Esso-stasjon i krysset. Ta av mot Os/Osvegen og kjør 400 m og ta av til høyre hvor det er skiltet med Solli Distriktspsykiatriske Senter. Når du kommer opp bakken, ser du bygget som kurset skal holdes i som første bygg på venstre side. Følg eventuell anvisning om parkering. NB. Kun få P-plasser.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×